Scari din lemn

Descoperiți frumusețea și calitatea autentică a treptelor din lemn masiv de la Pinro. Fiecare treaptă este o capodoperă de artă și măiestrie, realizată cu pasiune și pricepere de către meșterii noștri experimentați. Oferind o combinație perfectă între designul estetic și durabilitatea remarcabilă, treptele noastre din lemn masiv reprezintă alegerea perfectă pentru a transforma orice scară într-un punct central de atracție în interiorul locuinței dumneavoastră.

Consultanță personalizată

Folosim lemn masiv de stejar, ales cu grijă din surse sustenabile, pentru a asigura calitatea și rezistența treptelor noastre. Lemnul masiv de stejar se remarcă prin duritatea sa, făcându-l perfect pentru zonele cu trafic intens. Fiecare treaptă este finisată și prelucrată cu atenție la detalii, astfel încât să ofere un aspect natural și o rezistență excepțională în timp.

Producție personalizata de calitate superioară

La Pinro, ne asigurăm că fiecare treaptă este confecționată cu precizie și atenție la detaliile individuale. Indiferent dacă doriți un design clasic sau modern, avem opțiuni variate pentru a vă satisface gusturile și preferințele. Putem integra balustrii din lemn și mână curentă, adăugând un plus de eleganță și rafinament scării dumneavoastră.

Montaj profesionist

Punem accent pe siguranță și funcționalitate, astfel că utilizăm adezivi de înaltă calitate pentru a asigura lipirea solidă a treptelor. În plus, contratreapta din MDF și plinta din lemn completează aspectul și funcționalitatea treptelor noastre.

La Pinro, suntem mândri să contribuim la protecția mediului înconjurător prin utilizarea lemnului provenit din surse sustenabile și prin refolosirea materialelor care altfel ar fi fost aruncate. Astfel, fiecare treaptă reprezintă o alegere ecologică și sustenabilă.

Servicii de întreținere și asistență post-garanție

Vă invităm să explorați gama noastră variată de trepte din lemn masiv de stejar și să adăugați un plus de calitate și frumusețe interiorului dumneavoastră. Contactați-ne pentru a obține mai multe informații și pentru a beneficia de servicii personalizate în alegerea, proiectarea și montarea treptelor. Pinro este partenerul de încredere pentru trepte din lemn masiv și rezultate de excepție!